6 червня 2013

23:56
Цими вихідними у Львові вперше відбудеться міжнародний чемпіонат «Mafia Ukrainian Open 2013». «Мафія» у Львові проведе змагання на стадіоні «Арена-Львів» 8 та 9 червня під час міжнародного чемпіонату з відомої у всьому світі інтелектуально-психологічної гри «Mafia». За індивідуальну першість змагатимуться гравці із України, Росії, Молдови, Польщі та Німеччини, усього – сімдесят учасників.
19:07
Один із найкращих та найстаріших вишів України – Львівський національний університет ім. Івана Франка опинився зараз без законного керманича. Від 20 травня посада ректора не належить нікому – цього дня у Івана Вакарчука закінчився термін контракту. І ось сьогодні, після більше ніж двотижневого мовчання, очільник Міносвіти Д. Табачник нагадав про себе указом про оголошення конкурсу на посаду ректора ЛНУ, чим викликав хвилю обурення в студентському середовищі.
18:39
5 червня в рамках драматургічно-режисерської лабораторії «Діалог» при Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса відбулося сценічне читання п’єси «Війна сердець» відомого українського драматурга Павла Ар’є. В центрі уваги п'єси взаємостосунки двох синів українського народу, яких доля колись розкинула по різних фронтах Другої світової війни: один захищав радянську землю від нацистських окупантів в рядах Червоної Армії, інший – Україну від московської та німецької навали під синьо-жовтими прапорами УПА, а тепер вони зустрілись в одній лікарняній палаті.
12:38
Львівські ЖЕКи шукають кадри. Найбільше львівські комунальні підприємства (ЛКП) потребують двірників, майстрів з ремонту, слюсарів-сантехніків, столярів, малярів, електриків, покрівельників та електрогазозварювальників. До підбору персоналу комунальним підприємствам долучилась і Львівська міська рада.