5 червня 2013

16:52
У Львові популяризують їзду на велосипеді або, як кажуть у Галичині, на ровері. Так, протягом всього місяця червня в місті Лева можна буде безкоштовно взяти на прокат двоколісного. Акція діятиме цілий місяць. Всі охочі покататись, нехай шукають пункт прокату в самісінькому серці Львова - поблизу Ратуші.
15:50
У місті на трамвайних та тролейбусних зупинках почали встановлювати автомати для продажу квитків. Наразі їх працює лише три, але до кінця тижня обіцяють підключити ще сім. Якщо пристрої користуватимуться популярністю, то їх кількість доведуть до 80-ти. Усі автомати будуть встановлені коштом інвестора. Головними перевагами такої системи у мерії називають зручність для пасажирів та полегшення роботи водіям, що має підвищити безпеку руху.
15:38
Найчастіше такий підхід онкологи застосовують при лікуванні злоякісних пухлин на останній стадії недуги. Певні напрацювання німецького колеги - професора Медичного центру в Кельні, онколога Роберта Гортера вже 5 років впроваджують в Україні львівські онкологи. За цей час за такою методикою лікарі допомогли півтисячі пацієнтам, які майже втратили надію на одужання.