12 червня 2013

20:08
Перевізники Львівської області вимагають від голови облдержадміністрації Віктора Шемчука відремонтувати дороги. Інакше обіцяють підвищити тарифи, щоб відшкодувати збитки від нищення транспорту та перевитрат пального. Разом із тим таких радикальних кроків як страйк перевізники наразі не планують.
17:21
Черговий сюрприз для Львова від Бориса Колеснікова. Днями цей колишній вінце-прем’єр - міністр - Міністр інфраструктури, а зараз – голова Комітету Верховної Ради з питань транспорту та зв'язку заявив – місту Лева просто конче необхідне метро. І додав – не менше його потребує Запоріжжя.
15:12
У Львівському Палаці мистецтв відкрилась виставка французького художника угорського походження Віктора Вазарелі (1908 - 1997), відомого на увесь світ засновника оп-арту (оптичного мистецтва). Експозиція «Творча спадщина та міф Віктора Вазарелі» налічує 140 робіт художника, зокрема – 120 серіграфій (особливого різновиду шовкографії, тобто багаторазове накладення шарів фарби), 20 об'єктів унікального живописного автопортрету майстра та єдиного у світі витвору мистецтва, який побував у космічному просторі — колажу «Космос». Картина була на борту на космічної станції «Салют 7» 1982 року.