18 червня 2013

16:01
Який зв’язок між кіномистецтвом та їздою на велосипеді? Прямий, рівніше нікуди! Це доводять львівські активісти-ентузіасти, які цього року у серпні організують кінофестиваль «Ровер». Унікальною особливістю цього фесту стане те, що відвідувачі одночасно побувають і глядачами і учасниками. Чим швидше та інтенсивніше вони крутитимуть педалі велосипедів, тим більше якісного кіно зможуть побачити.
15:28
Тільки один день – 23 червня (неділя) – у Львові проходитиме фестиваль «Lviv International», метою якого є ознайомити львів'ян та гостей міста із культурними традиціями народів світу і головне – пропагувати українські звичаї. Організатором акції є міжнародна молодіжна організація AIESEC. Місце зустрічі: Львів, вул. Валова, площа перед Музеєм Ідей Початок фестивалю об 11.00
14:45
За кількістю фестивальних дійств зі Львовом можуть конкурувати багато міст України. Однак в оригінальності своїх фестивальних ідей місто Лева – поза конкуренцією. Підтвердженням цьому є Другий гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці», що відбудеться 28-30 червня. Задум фестивалю – представити широкому загалові багату ресторанну культуру міста з одного боку, а з іншого – організувати співпрацю місцевих виробників та ресторанів.