Краще за тиждень (права колонка)

09:37
Протягом минулої доби на Львівщині було проведено 518 ПЛР-тестів на виявлення коронавірусу, із них 121 – позитвний
18:22
Не дивлячись на те, що в Західній Україні спостерігаються стабільно високі показники захворюваності корона вірусною інфекцією, «Укрзалізниця» потроху відновлює курсування поїздів далекого сполучення. «Справжня Варта» аналізує, куди можна заїхати зі Львова поїздами далекого сполучення.
16:42
Львівська залізниця частково відновила приміське сполучення – на маршрути вийшли електрички і дизель-поїзди. Звідки і куди вони курсують досліджувала «Справжня Варта».
12:13
Чиновники вирішили нагадати львів’янам, що міський транспорт все ще курсує в режимі спецперевезень, тому його пасажири мають мати довідки з місця роботи
16:04
Сьогодні, 12 червня, коли відзначається День Росії, перед російським консульством у Львові на бігборді з’явилася емблема Департаменту контррозвідки (ДКР) Служби безпеки України.
15:28
За внесення цього питання у порядок проголосувало тільки 10 депутатів.
22:18
Отримано докази контактів керманичів Червленої Русі з хрестоносцями, зокрема з орденом іоанітів.
13:22
Нова постанова Кабміну, що вийшла 2 квітня, встановлює жорсткіші правила карантину, зокрема щодо перевезень. Відтак, тепер окрім раніше заборонених перевезень, заборонили і міські перевезення.
17:31
З 12 години 18 березня у Львівській області заборонени приміські, міжміські, внутрішньообласні, міжобласні перевезення пасажирів.
00:10
Бандити займалися рекетом, вбивствами та шахрайством.