Консульство Росії з національним святом “привітали” емблемою контррозвідки СБУ (ФОТО, ВІДЕО)

Валерій Шмаков  |  П'ятниця, 12 червня 2020, 16:04
Сьогодні, 12 червня, коли відзначається День Росії, перед російським консульством у Львові на бігборді з’явилася емблема Департаменту контррозвідки (ДКР) Служби безпеки України.
Консульство Росії з національним святом “привітали” емблемою контррозвідки СБУ (ФОТО, ВІДЕО)

Зокрема, на емблемі контрозвідки СБУ зображено орла, який тримає кігтями двоголову змію, а також додали гасло ДКР "Aquila non captat muscas", що перекладається як "Орел мух не ловить".

Таким чином невідомі патріоти «привітали» Генеральне консульство РФ у Львові, демонструючи, що українські спецслужби знають про діяльність російських агентів під дипломатичним прикриттям, і попереджаючи їх про відповідальність.

Подібні бігборди з'явились біля диппредставництв Росії в Києві та Одесі. Тим часом у Харкові навпроти будівлі консульства РФ також з'явився мурал із емблемою контррозвідки СБУ. Окрім орла, що тримає в кігтях змію, на муралі намалювали лицаря, який вбиває двоголове чудовисько. Над ним помістили напис "Пам'ятаємо — перемагаємо!"

Як відомо, 12 червня День РФ відзначається як державне свято. Цього дня було прийнято Декларацію про державний суверенітет РРФСР 1990 року.

 

comments powered by HyperComments