Слайдер на головну

15:14
У Львівському коледжі культури та мистецтв здійснили реконтструкцію електропостачання.
09:22
У Берліні відбулось 10-те засідання Українсько-німецької групи високого рівня.
13:51
Садибний квартал і новій вулиці: як може змінитися територія біля львівського аеропорту.
20:12
Сьогодні, 30 серпня світ відзначає Міжнародний день зниклих безвісти. Для України ця тема особливо нараді важлива. В Україні щонайменше 1500 людей досі вважаються зниклими безвісти в результаті війни на Донбасі (дані Міжнародного Комітету Червоного Хреста). Їх немає ні серед мертвих, ні серед живих. Проведення пошуку на окупованій території неможливе ні українськими, ні міжнародними організаціями.
14:51
Для першачків у школах міста в День знань проведуть флешмоби, квести, музичні дійства.
16:41
В рамках святкувань львів'ян та гостей міста запрошують відвідати ряд тематичних заходів, святкових концертів, фестивалів та майстер-класів на території міста.
12:25
З 11 по 22 серпня п’ятнадцять випускників гімназії містечка Золоте Луганської області будуть подорожувати Україною: Харків – Львів – Чернівці – Одеса – Запоріжжя. Екскурсії в музеї, на великі підприємства та історичні комплекси, а головне – зустрічі з цікавими людьми та проектами,— все це допоможе дітям зрозуміти, в якій країні вони живуть, зруйнувати стереотипи та свідомо обрати власне майбутнє: чим займатися, де жити, за що варто боротися.
09:41
Вперше за останні п’ять років на ринку праці України досягнуто позитивної динаміки: у 2018 році відбулося зростання чисельності зайнятого населення та зниження рівня безробіття. Про це заявив в. о. Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко під час прес-конференції в Укрінформі.
10:20
У цьому році будуть утворені громади ще в 3 районах Львівщини.
11:26
У другій декаді серпня заплановано відкрити для проїзду транспорту вул. Личаківську.