Подарунок на Великдень від САП Труханову

Неділя, 27 січня 2019, 08:17
Назар Холодницький пообіцяв до Пасхи закінчити розгляд справи Труханова.
Подарунок на Великдень від САП Труханову

Сам головний антикорупційний прокурор відхрещується від звинувачень у перешкоджанні розслідування проти мера Одеси, звинувачуючи НАБУ у публікації вирваних з контексту фраз. За його словами ,він повністю зацікавлений у якнайшвидшому розгляді справи.

«Ще у кінці минулого року суд визначив наступний порядок розгляду: тиждень слухають – тиждень перерва. Якщо справа у суді – значить прокурор упевнений у доказовій базі. У цій справі сторона обвинувачення подає 66 томів доказів, суд і сторона захисту досить швидко з ними ознайомлюються. Далі – допити свідків, сторона обвинувачення заявила про 43 свідків. Після цього відбудеться стадія їхнього допиту з боку захисту, потім – дебати і вирок», заявив голова Спеціальної антикорупційної прокуратури.

Також Холодницький стверджує, що на ск4андальних плівках НАБУ з прослуховування його кабінету чути, як він з помічником обговорює перспективи розгляду справи.

«А далі – пішла гра слів. Можна дати нарізані шматки, вирвані з контексту фрази. Але перед тим, як допитувати свідків, іти в суд, потрібно розуміти, якою може бути тактика захисту, спираючись на доказову базу, і такі обговорення кожної справи прокурорами є частиною роботи», - стверджує очільник САП.

Нагадаємо, що свого часу НАБУ встановило прослуховування у кабінеті Холодницького, а потім виклало плівки у відкритий доступ. На плівках чути певні двозначні фрази, які були сприйняті як докази покриття Холодницьким злочинців та саботажу розслідувань з боку САП.

comments powered by HyperComments