Слайдер на головну

15:23
У рік, оголошений у Європі й в Україні роком культурної спадщини, харківські активісти шукають однодумців по всій країні, в тому числі у Львові, для захисту архітектурних пам'яток. Проблема — руйнування і зникнення пам'яток історії та архітектури — як і в інших містах, є і у Львові, вважають організатори всеукраїнського проекту «Ctrl+S. Закон на захисті культурної спадщини».
13:32
На Дрогобицькій солеварні зупинив роботу цех, на якому виварювали сіль.
09:02
Серед базових принципів виховання підприємництва серед дітей та дорослих - підтримка мрійників та популяризація толерантності до невдач.
18:47
Подія присвячена 68-річниці від дня загибелі генерала-хорунжого Української Повстанської Армії Романа Шухевича ("Тура", "Тараса Чупринки").
15:06
Під час офіційної презентації першого будинку для ІТ спільноти Львова міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв виділити кошти на ремонт дороги до IT House.
10:47
4 березня має відбутися організований «Національним Корпусом» спільно з іншими правими Марш «Пам'ятай Героїв» на честь командира УПА.
19:13
Очільник львівської парторганізації ВО «Батьківщина» із здоровим почуттям гумору відреагував на чутки щодо «цікавої пропозиції» лідерки партії братам Дубневичам.
13:36
Голова львівської «Солідарності» – про те, як він прийшов у політику ще у школі, арест КДБ, об’єднання «Нова Хвиля», розбіжності між «Порою» та ПРП на Львівщині, зміну медведчуківських креатур в податкових та як БПП веде виборчі кампаніі у соцмережах.
15:49
Як відомо, уже понад 2 тижні головне сміттєзвалище міста Дрогобич у селі Брониця блокують місцеві мешканці. Відходи з міста вивозять частково, куди – у мерії не кажуть.