Слайдер на головну

18:24
ЦВЛК відхилила рішення щодо непридатності особи з інвалідністю до військової служби, і 4 травня відправила бійця на Донбас.
14:25
Навіть поверхового занурення в її історію достатньо, щоб зрозуміти мотивацію її бійців – мрія про майбутню українську державу та намагання захистити Батьківщину від повернення комунізму.
14:39
Науковці Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника (Івано-Франківськ) реалізували перший етап діджиталізації аудіо-фондів Українського Вільного Університету (Мюнхен). Відповідний меморандум між двома вишами підписали наприкінці минулого року ректори ПНУ – Ігор Цепенда та УВУ – Марія Пришляк.
20:56
Харківський Національний університет імені Каразіна продовжує вибудовувати міцні зв'язки із партнерами у всьому світі.
19:53
Українські вечорниці на Arnulfstraße-197 у Мюнхені стають доброй традицією.
07:52
Українці, які перебувають за кордоном, тепер зможуть оформити паспорти (український та закордонний) у Берліні
19:58
Павло П-ко пішов добровольцем на фронт з першого ж дня повномасштабного вторгнення рф в Україну. Під час участі у жорстких бойових діях воїн дістав поранень.
16:11
21 березня відійшов у вічність видатний піаніст, професор історії музики та культури Українського Вільного Університету Олександр Козаренко. Прощання з композитором відбулося сьогодні у коломийському Катедральному Соборі Преображення Господнього.
15:29
17 березня Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав міжнародні ордери на арешт президента Росії владимира путіна, і уповноваженої з прав дитини марії львової-бєлової.
10:08
15 березня у Мюнхені відбудеться унікальна музична подія – «Так звучить Україна!» (So klingt die Ukraine).