Слайдер на головну

22:31
Попри напруженість в українсько-єврейських відносинах після Другої Світової війни, зокрема через участь українських дивізійників на її початку у бойових діях на боці Німеччини, ветеранами визвольних змагань докладалось чимало зусиль для їх покращення та пошуку порозуміння.
09:42
Німеччина збільшить кількість танків Leopard 2, які планує передавати Україні, з 14 до 18.
12:19
24 лютого, в першу річницю повномасштабного спротиву у Мюнхені на Марієнплац відбудеться головна демонстрація року.
10:45
#МБК2023 вже стала історією. Заяви французького і британського лідерів (Макрона про виключення росії з Радбезу ООН, Сунака – про далекобійну зброю для України), а також віце-президентки США Камали Гарріс (яка фактично проголосила шибеницю для путіна, назвавши його військовим злочинцем), розвіяли ілюзії щодо залишків толерантності у колективного заходу по відношенню до рф. Навіть обережний Шольц, приїхавши до Баварії, рішуче закликав всіх приєднуватися до «танкової коаліції» з Україною.
16:58
Президент Володимир Зеленський під час виступу на Мюнхенській конференції з безпеки у п’ятницю, 17 лютого, заявив, що «російський Голіаф» вже почав втрачати рівновагу і «впаде цього року».
18:04
Російські окупанти в Україні не лише знищують цивільну інфраструктуру, вбивають тисячі людей та розграбовують майно на окупованих територіях.
20:29
З 17 по 19 лютого у готелі Bayerischer Hof пройде Мюнхенська безпекова конференція (MSC).
13:12
Уряд Німеччини погодив передачу Україні танків Leopard 2 і дозволяє реекспорт іншим країнам.
22:07
Найближчими днями будуть добрі новини від Німеччини щодо постачання танків Україні.
21:05
Суботня Школа м. Мюнхен є навчальним закладом для дітей шкільного і дошкільного віку, що діє у рамках шкільного товариства «Schulverein Ukrainische Samstagsschule München e.V.»