Ми програли війну, але я все рівно домовлюся: Садовий хоче говорити з Путіним

Субота, 19 січня 2019, 08:28
Про необхідність переговорів з президентом РФ заявив мер Львова, який фінансує проросійські організації.
Ми програли війну, але я все рівно домовлюся: Садовий хоче говорити з Путіним

Кандидат у Президенти України, поточний мер міста Львова Андрій Садовий заявив про свою готовність домовлятися з президентом Росії Володимиром Путіним:

«Звичайно ж, я готовий до переговорів з Путіним, так як краще вести розмову прямо, а не через посередників. Щоби почати переговори, тобі треба мати силу, щоб ворог тебе боявся та поважав, навести порядок в країні. Поки що українська влада не є повноцінним партнером. Влада України грабує власний народ, і ця інформація відома всьому політикуму світу – про це знають і китайський, і американський президенти. Ніхто не поважає українську владу, так що це нижче плінтусу – грабувати власний народ», - двояко пояснив Садовий.

За словами Садового, якщо Київ визнає Росію ворогом, то треба діяти, інакше це буде просто колабораціонізм.

«Ви знаєте, ще у 2014 році одна серйозна людина сказала мені, що якщо зупинити війну, то владу в Україні зметуть. І я думаю, що це правда, бо сьогодні війна – це ширма, за якою ховають корупцію та приниження власного народу», - додав міський голова.

Нагадаємо, що Садовий відомий своїми висловлюваннями про те,що Україна програла війну, а також фінансуванням з боку ЛМР проросійських організацій.

 

comments powered by HyperComments