00:48
Львів модернізує свій електротранспорт. Масштабні ремонтні роботи на двох трамвайних маршрутах розпочнуть у квітні і триватимуть вони близько півроку, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Роботи серйозно ускладнять автомобільний рух у центрі міста, але влада готова до цього. Усього у Львові зараз працює 9 трамвайних маршрутів.
14:54
Директор Департаменту Євро-2012 Львівської міськради Олег Засадний запропонував кожному з українських та польських приймаючих міст провести день іншого міста Євро. Свою пропозицію він озвучив під час презентації підготовки Львова до єврочемпіонату на заході в Посольстві Республіки Польща.
11:15
Сьогодні вночі виникла пожежа в лабораторії одного з корпусів національного університет «Львівська політехніка». О 8:20 працівники МНС ліквідували пожежу.
11:18
У ньому грають не професійні актори, а майбутні проповідники слова Божого, які мають пояснювати людям зміст Святого Письма і шляхи навернення до праведного життя. У спектаклі добре відтворюються історичні труднощі розвитку християнства, а сам сюжет постійно перемежовується живими розмовами простих людей, грішників, чиновників і святих.