Байки байкерів: «Free Bikers Lviv» у дитячій бібліотеці

Юлія Миколишин  |  Четвер, 23 травня 2013, 14:59
Щоб стати успішним, треба читати. Аби переконати в цьому дітей, до львівської бібліотеки на зустріч зі школярами приїхали байкери. Повен зал юних читачів зібрався аби поспілкуватися з мотоциклістами, дізнатися більше про їх захоплення байками і про літературні уподобання. А по завершенню розмови діти й самі відчули, як це – проїхатися на мотоциклі.

У залі центральної дитячої бібліотеки нема жодного вільного місця. Діти чекають на зустріч з байкерами. Їх запросили сюди у межах акції «Читай і стань успішним». До бібліотеки вже не вперше приходять успішні люди, щоб розповісти про свої здобутки та про те, яку роль у їх житті відіграють книги.

Байкерів мотоспільноти «Free Bikers Lviv» дітлахи засипали питаннями про їхні захоплення. А ті охоче розповідали про своє життя. Згадували дитинство і свої перші книжки, які теж часто читали у бібліотечних залах.

Діти були в захопленні від зустрічі. Більшість з них жодного разу не мали нагоди поспілкуватися з байкерами. Тож уявлення про них у всіх були вкрай різноманітні.

А от кульмінацією зустріч стало інше - дітям дозволили прокататися на байках. Одразу поряд з мотоциклами виросла черга з охочих.

comments powered by HyperComments