«Леополіс Гран Прі» - традиційний міжнародний фестиваль ретро-автомобілів у Львові

Юлія Миколишин  |  Середа, 22 травня 2013, 15:02
Власники львівських ретро-автомобілів вирушили у промоційний тур до країн Європи. Мета поїздки — запросити автолюбителів на «Леополіс Гран Прі» – змагання, які цього року відбудуться у Львові 21 та 23 червня.

Щоб взяти участь у цих перегонах, кажуть організатори, уже зареєструвалося понад 150 учасників з різних країн – Росії, Італії, Чехії. Лише з Польщі очікують 80 автомобілів. Родзинкою змагань є те, що змагатися між собою будуть виключно ретро-автівки.  

«Горбаті» «Запорожці», радянська «Волга», старенькі «Рено», «Трабант» і шикарний американський «Філіпс». Сьогодні власники цих чотириколісних раритетів вирушили зі Львова у промоційний тур. Група розділилася на дві частини. Одна з них вирушить до Чехії, інша — до Вільнюса. Перед собою львів’яни ставлять одну мету — якнайбільше популяризувати фестиваль «Леополіс Гран Прі», що пройде на знаменитій трасі «Львівський трикутник». Окрім того, зізнаються організатори, вони намагаються повернути престиж  львівським автоперегонам, які проходили у місті ще в 1930-х роках.      

Джерело: //autonews.autoua.net

comments powered by HyperComments