надійне джерело  |  3838 днiв тому 1534
18:42
Найвище львів’яни оцінили свою любов до Львова – на тверду четвірку, а найнижче свої заробітки у рідному місті – на два за п’ятибальною шкалою оцінювання. Такі результати соціального моніторингу якості життя у Львові, які провела соціологічна компанія «Фама», на замовлення Комунальної установи «Інститут міста». Та попри низькі заробітки 52 % опитаних львів’ян задоволені своєю роботою і 67,5 % не планують виїжджати з рідного міста.
15:21
Кава у Львові – напій «культовий». Однак мало хто знає, кому має завдячувати тим, що має змогу насолоджуватися цим чудовим напоєм, що давно став невід’ємною частиною життя більшості з нас. Неймовірним видається і той факт, що людина, яка «навчила Європу пити каву» – галичанин Юрій Кульчицький.
11:57
Сьогодні Львів вкотре приєднався до боротьби проти куріння у громадських місяцях: у Міській раді відбулася прес-конференція, на якій обговорювали виконання у Львові «бездимного закону», а також представлена вже відома в Україні виставка «Жлобокури» «митця-десакралізатора» Івана Семисюка.
21:45
З нагоди 66-ї річниці здійснення операції «Захід», якою із Західної України було депортовано 76 тис.осіб у Львові провели віче «Євросоюзу – Так! Репресіям – Ні!». Акцію організували львівські обласні організації Української республіканської партії та Конгресу українських націоналістів та ряд громадських організацій.