11:13
П’ять кардинально різних колекцій мали змогу подивитися вчора на Lviv Fashion Week шанувальники моди. Дві з них представили іноземні дизайнери. І тому, як все закордонне, видавалися такою собі «екзотикою», і отже, користалися найбільшим попитом. Свої нові колекції вчора представили Frau Blau та Marta Wachholz.
02:30
У рамках Львівського тижня моди відбувся показ колекції відомого світового бренду Alfredo Villalba. Участь марки відбулася за підтримки Fashion Politikque Ltd. Та F'OLITIQUE Magazine London.
16:21
SHADOYAN FASHION продемонстрував нову колекцію одягу у рамках Lviv Fashion Week. Показ відбувся у Західно-Українському Автомобільному Домі Mercedes-Benz. Оцінити колекцію маестро прийшли найвідоміші люди Львова у різних сферах. Серед них зірки, бізнесмени та публічні персони.
16:14
В суспільній свідомості глибоко вкоренилося переконання – чиновник хабарів не може не брати. Немов би це прописано у присязі державного службовця, чи то така кепська аура в службових кабінетів… Звісно, винятки бувають, однак викликають переважно подив і сумнів (якщо так просто не бере, значить, має таємно брати ще значно більше!). Натомість інколи трапляються випадки, які не тільки переконують громадськість у правильності тези «чиновник = хабарник», але ще й доводять, що гонитва за прибутками у цього різновиду людства (чиновників) переважає навіть первинний інстинкт самозбереження.