17:27
Результати соціологічного дослідження, яке провела у Львові 18-23 жовтня «Лабораторія незалежних соціологічних досліджень» Української спілки консультантів на замовлення Trust for Civil Society in CEE, не сподобалися, мабуть, багатьом місцевим політикам.
16:57
Студенти філологічного факультету ЛНУ ім. І.Франка в приміщенні свого вишу влаштували акцію протесту. Активісти роздавали листівки із закликом до молодих поетів, музикантів та філологічної громади бойкотувати «Арт-майданчик», який фінансується організацією Віктора Медведчука «Український вибір».
12:01
Львівський окружний адміністративний суд 31 жовтня 2013 року прийняв постанову, якою зобов'язав Львівську міську раду нарешті закріпити межі всіх львівських парків. Позов з такою вимогою ще в червні подала міська прокуратура, через численні випадки незаконного будівництву в парковій зоні. Мовляв, у ратуші вже 13 років міряють парки, а точно визначено розміри лише 11 з 26. Тай ті на кілька гектарів менші від первісного вигляду. У магістраті своєї вини не визнають, тож подали апеляцію на рішення суду.
11:41
«Я – Лоза, а ви – пагони. Хто перебуває в Мені, і Я – в нім, той приносить багато плоду (Ів. 15:5)» Так символічно означила свою виставку «Гроно» молода художниця Уляна Нищук-Борисяк. Нещодавно вона представила свої роботи у галереї сучасного сакрального мистецтва ICONART.