2 липня 2020

20:08
Міський голова Львова заявив, що місто готове взяти на баланс футбольну академію ФК «Карпати», яке надалі може стати основою для відродження футбольного клубу.
20:03
Повідомлення про те, що невідома особа кинула гранату в двір приватного будинку на вулиці Івана Носаля у Рівному, надійшло до поліції сьогодні, 2 липня, о другій ночі.
20:00
Нардеп проспав більше години у сесійній залі під час розгляду питання про азартні ігри, повідомляє Zaxid.net​​​​​​​
15:12
Нову машину наразі журналістам іще не показали – обіцяють, що вона буде готова через два місяці.
15:41
Про новий законопроект, який регламентуватиме штрафи за порушення карантинних вимог, зокрема про перебування без масок в публічних місцях розповів Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов.
14:19
У міжнародному аеропорту імені Данила Галицького буде базуватися літак Airbus A320 угорської бюджетної авіакомпанії.
13:59
Наразі одеська компанія «Автомагістраль-Південь» проводить демонтаж дорожнього покриття
13:36
Від 1 липня 2020 року виборці матимуть право через мережу «Інтернет» направляти звернення про внесення до реєстру, зміни до ідентифікаційних персональних даних, зміну виборчої адреси, про нездатність пересуватися самостійно, а також звернення про неправильні дані в Реєстрі стосовно іншої особи, а також запити про зміст персональних даних і виборців за власною виборчою адресою.
12:43
Пресслужба Львівської міської ради повідомила, що вчора обстежили 244 об’єктів, зробили 34 попередження і склали 6 протоколів
12:18
Чиновники вирішили нагадати львів’янам, що міський транспорт все ще курсує в режимі спецперевезень, тому його пасажири мають мати довідки з місця роботи