У Львові продовжують контролювати дотримання карантину підприємцями

Четвер, 2 липня 2020, 12:40
Пресслужба Львівської міської ради повідомила, що вчора обстежили 244 об’єктів, зробили 34 попередження і склали 6 протоколів
У Львові продовжують контролювати дотримання карантину підприємцями

У Львівській міській раді повідомляють, що спеціальні моніторингові групи, які контролюють дотримання карантинних обмежень суб’єктами господарювання,  працюють у посиленому режимі. Із 12 червня моніторингові груп працюють в дві зміни – із 9 до 16 години і з 16 до 22 години.

«Вони здійснюють контроль за суб’єктами господарювання та дотриманням карантинних норм. Ми розуміємо, що на вході має стояти людине, яка здійснює термометрію, мають бути забезпечені дезінфікуючи засоби, одноразові рукавички, тощо…

Керівники мають нести персональну відповідальність за організацію роботи. Мешканці повинні слідкувати за дотримання цих правил», – заявила заступниця міського голови Львова Галина Слічна, яка є керівником міського штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусу.

Пресслужба Львівської міської ради закликає львів’ян при виявленні порушень карантинних обмежень телефонувати в поліцію за телефоном «102».

Фото – пресслужба ЛМР, автор – Роман Балук.

comments powered by HyperComments