У «Львівавтодорі» показали, як проводиться ремонт вулиці Личаківської

Четвер, 2 липня 2020, 15:17
Наразі одеська компанія «Автомагістраль-Південь» проводить демонтаж дорожнього покриття
У «Львівавтодорі» показали, як проводиться ремонт вулиці Личаківської

У Львові із 27 травня 2020 року триває капітальний ремонт ділянки вулиці Личаківської від вулиці Букової до межі міста. Замовником ремонту виступає ЛКП «Львівавтодор», а виконавцем робіт – одеське ТзОВ «Автомагістраль-Південь». Як повідомляють у пресслужбі Львівської міської ради, загальна вартість робіт із капремонту ділянки вулиці Личаківської відповідно до договору підряду становить 160,3 мільйони гривень.

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», відповідно до проекту капремонту ділянки вулиці Личаківської від межі міста до вулиці Букової передбачено капремонт дорожнього покриття, будівництво господарсько-побутового каналізаційного колектора, реконструкція колектора для прийому дощових вод, реконструкція зовнішнього освітлення, заміна ділянок газопроводу та інші роботи. На вулиці Личаківській також мають реконструювати тротуари і облаштувати спеціальні смуги для велосипедистів, створити нові зупинки громадського транспорту і привести до вимог нормативних актів існуючі зупинки. З метою зручного пересування осіб із інвалідністю, проектом передбачено пониження бортового каменю, позначення наближення до пішохідного переходу та посадкових майданчиків плиткою з тактильним покриттям.

На даний момент, як каже речник «Львівавтодору» Олексій Хміль, на вулиці Личаківській ведуться демонтажні роботи. Уже відфрезероване асфальтне покриття на площі 26300 квадратних метрів, демонтовано 1530 метрів водовідвідних лотків з бордюром, проводиться очистка від чагарників, влаштовано 600 метрів корита, демонтоване бар’єрне огородження.

На час проведення капітального ремонту вулиці Личаківської, об’їзд ділянки робіт здійснюється по вулиці Тракт Глинянський через село Лисиничі, а далі по вул. Івасюка, академіка Сахарова та Кільцевій у місті Винники. За зміненим маршрутом курсує міський автобусний маршрут № 40, а також усі приміські та обласні автобусні маршрути, які курсують в напрямку Перемишлян та Золочева.

comments powered by HyperComments