23 квітня 2018

21:29
У селі Медвежа Дрогобицького району Львівської області попрощалися з учасником АТО Денисом Лучищаком, який загинув у Польщі на заробітках.
21:24
Припинити довгострокове відключення гарячої води через так звані гідравлічні випробування – така петиція зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій Львова.
21:18
У травні в Україні буде традиційно кілька додаткових вихідних.
20:52
У 2017 році депутат Львівської міської ради Анна Мармуляк задекларувала 25 тисяч грн доходу.
20:20
За словами міського голови Винників, на територію біля озера чекає масштабна трансформація. Проте цього сезону воно буде закрите для відвідувачів.
20:41
Львівська облрада хоче витратити 6 млн грн на реконструкцію будівлі на вулиці Короленка у Львові. Ця будівля донедавна була Російським культурним центром
19:16
Прокурору Мостиського відділу Городоцької місцевої прокуратури, який скоїв смертельну ДТП на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород в селі Торчиновичі Старосамбірського району, оголосили підозру.
20:24
Десятим хедлайнером фестивалю Leopolis Jazz Fest, який влітку відбудеться у Львові, стане відомий американський джазовий піаніст, композитор та аранжувальник Ахмад Джамал.
20:10
22 квітня у Львові, на вулиці Словацького, 6, мер Львова Андрій Садовий відкрив меморіальну таблицю польському поету, філософу та сатирику Станіславу Єжи Лецу.
20:31
У Львові після матчу національного чемпіонату з футболу «Верес» – «Динамо» вболівальники побили водія автобуса.