19 квітня 2018

17:31
Найбільша агропромислова виставка AGROPORT West Lviv 2018 стартувала сьогодні, 19 квітня, у Львові на території міжнародного аеропорту ім. Данила Галицького.
15:16
Фахівці відповідають - які документи потрібні, хто має підписувати, яких лікарів можна обрати, чи мають дитина і батьки обслуговуватись в одному закладі і чи виїжджатиме лікар до дитини додому.
11:53
Протягом березня-травня ц.р. МОЗ заслуховує звіти ректорів медичних вузів за підсумками роботи у 2017 році. 5 квітня комісія МОЗ розглядала звіти ректорів ОНМУ Валерія Запорожана та ЛНМУ Бориса Зименковського, які керують медуніверситетами вже більше 20 років.
10:31
Директор департаменту агропромислового розвитку ЛОДА Наталія Хмиз на виставці AGROPORT - про інвестування галузі АПК на Львівщині, перспективи сільськогосподарських ярмарків у регіоні та інтеграцію до ЄС.
09:48
Про це заявила Наталія Хмиз, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації 16 квітня під час брифінгу щодо старту VII Міжнародної виставки та форуму з розвитку фермерства «AGROPORT WEST LVIV 2018».
09:47
Начальника одного з відділів регіональної філії "Львівська залізниця" затримали під час отримання 7,2 тис. доларів хабара у Києві.
09:09
Форум проводиться за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Львівської обласної державної адміністрації. Організаторами виступають Департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації та Aviabrand LLC.