У Львові кияни побили водія автобуса

Понеділок, 23 квітня 2018, 12:25
У Львові після матчу національного чемпіонату з футболу «Верес» – «Динамо» вболівальники побили водія автобуса.
У Львові кияни побили водія автобуса

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на директора АТП-1 Ореста Хамулу, неприємний інцидент трапився у неділю, 22 квітня. На кінцевій зупинці біля ТЦ «Кінг Крос Леополіс» побили водія маршруту №3А. Водія забрали у міську 8-му клінічну лікарню, після надання медичної допомоги, відпустили додому. За цим фактом працює поліція.

«Інцидент трапився після матчу на стадіоні біля «Ашану». Водій здійснював посадку пасажирів. Група вболівальників, ймовірно, у нетверезому стані підійшла до автобуса №3А та почала виламувати двері. Водій вийшов до них, зробив зауваження. Молоді люди побили водія, розбили ніс. Його госпіталізували у 8-му лікарню, надали медичну допомогу та відпустили додому. Завтра водій буде у нас та розповість деталі інциденту. Звичайно, викликали поліцію. Очікуємо, що цих хуліганів буде знайдено та притягнено до відповідальності», – розповів Орест Хамула.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, наразі восьмеро осіб перебувають у Пустомитівському  відділі  поліції. Усі вони – мешканці Києва віком 18-21 років.

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

comments powered by HyperComments