Громадяни перевіряли Тернопільську обласну адміністрацію: її службовці не працюють, голова ховається

Світлана Куропій  |  Вівторок, 11 лютого 2014, 13:46
Жителі міста Тернопіль та громадські активісти провели незаплановану перевірку приміщення обласної державної адміністрації (ОДА).
Тернопільської ОДА

На обласній адміністрації в Тернополі час вже змінювати вивіску

Одразу було відмічено, що працівники поспіхом зачинялись у кабінетах з невідомих причин або взагалі лишали їх порожніми.
Зачиненим також виявився кабінет керманича Тернопільської ОДА  Василя Хоптяна. Як відомо, голова не відвідує місце роботи ще з 23 січня. Відповідно, табличку і прізвищем та ініціалами голови було замінено на більш символічну -  «Тільки не ZEK!».

Саме голову вже кілька днів поспіль чекає мешканка Тернополя, 47-річна Надія Пилипець з донькою. Обидві навіть ночують у приміщенні ОДА під кабінетом.

«Я та ще кілька людей перебуваю тут з того часу, відколи в цю будівлю зайшли активісти Майдану, - ділиться «здобутками» пані Надія. - Все чекаємо, коли на роботу прийде Валентин Хоптян... Однак при мені він сюди ще так і не навідувався. Сама ж я намагаюся тут бути постійно. Інколи, правда, іду додому. Але потім знову приходжу сюди».
Несучи своєрідну вахту під кабінетом губернатора, жінка тут й зустріла свій день народження.

Відсутній на робочому місці також й заступник голови ОДА Петро Гоч, а у всьому приміщенні перевірка нарахувала усього 9 працівників. Усі вони стверджують, що люди працювати їм не заважають,  а на робоче місце можна потрапити спокійно  і без перешкод. Тоді чому ж ОДА подала до суду вимогу про звільнення приміщення від простого народу, якщо він їм не заважає? З таким питанням активісти планують звернутись до апеляційного суду.

Окрім того, народною перевіркою надано запит посадовцям ОДА Тернополя про інформацію, занесену до табелю робочого часу, щоб детально зафіксувати і звірити присутність працівників на їх місцях.

Фото: Місто «Ч»

 

 

comments powered by HyperComments