У Львові поліцейські попалися на хабарі

Середа, 31 січня 2018, 14:09
Оперуповноваженого відділу кримінальної поліції Залізничного відділу поліції ГУ Нацполіції у Львівській області та його спільника – оперуповноваженого цього ж відділу затримано пізно ввечері в суботу.
У Львові поліцейські попалися на хабарі

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook військовий прокурор сил АТО Олег Сенюк. 

40-а та 32-річні чоловіки погоріли на неодноразовому здирництві. До прикладу, у матері підозрюваного корупціонери запросили 1700 доларів США, аби не скеровувати матеріали про реєстрацію кримінального провадження відносно її сина за ст. 190 КК України. Водночас за 4000 гривень обіцяли громадянину не притягувати його до кримінальної відповідальності. У цьому випадку – за ст. 185 КК України.

Частину хабара, а це – 700 доларів США виявлено та вилучено в поліціантів під час проведення огляду місця події і тут же їх затримано (в порядку ст. 208 КПК України).

"Станом на даний час, майору та капітану поліції вже повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України. І сьогодні ж ми звернемось до суду з клопотаннями про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаних посад", - зазначив військовий прокурор сил АТО.

У цій спецоперації, за його словами, високопрофесійно спрацювали слідчі слідчого відділу УСБУ у Львівській області за процесуальним керівництвом військових прокурорів Західного регіону України, за матеріалами та спільно з оперативниками Львівського управління ДВБ Національної поліції України.

comments powered by HyperComments