Евакуація авто та штрафи: у Львові підбили підсумок першого тижня

Четвер, 8 лютого 2018, 14:37
Стала відомою інформація, що, починаючи від перших днів чинного місяця, евакуатори ЛКП «Муніципальна варта» відправили на арештмайданчик, що знаходиться на вулиці  Конюшинній, 15, 16 автівок.
Евакуація авто та штрафи: у Львові підбили підсумок першого тижня

 Ще десь 100 кермувальників заслужили оштрафування без забирання машин, сповістили представники прес-служби Львівської міської ради.

Варто відмітити, що для вдосконалення системи паркування у м. Львів, під час пленарного засідання сесії ЛМР від 7.12.2017 ухвалили перелік територій вулично-дорожньої мережі, на яких паркувати авто заборонено. Запарковані транспортні засоби на цих вулицях ведуть до зниження пропускної спроможності та вагомо заважають дорожньому руху або ж загрожують безпеці руху. Припарковані автомобілі у недозволених місцях поліція та ЛКП «Муніципальна варта» ліквідує.

"Справжня Варта" зазначала, що Державна фіскальна служба підрахувала, на території України незаконно введено в обіг 246, 4 тис. авто, котрі перебувають на іноземній реєстрації. Додамо, що в організації вказали ті країни-члени Європейського Союзу , з котрих було завезено найбільше транспорту, - Польща – 110,7 тис. авто, Литва – 51,7 тис., Німеччина – 19,8 тис., Болгарія – 14,1 тис. та Чехія –13,1 тис. Від себе поділимося думкою, що така статистика невтішна. Адже говоримо про нелегальні дії.

comments powered by HyperComments