Новини на головну

09:32
Для двох неповнолітніх, причетних до нападу на табір, суд обрав міру запобіжного заходу – тримання під вартою терміном на шістдесят діб без права внесення застави.
13:36
Упродовж першого півріччя 2018 року у працівників ЛКП "Львівелектротранс" спостерігається суттєве зростання заробітної плати у порівнянні з аналогічним періодом попереднього року, а також за середнім показником загалом по місту.
12:35
Дрогобицький водоканал відсуджуватиме у Трускавецького — 1,1 мільйона гривень боргу.
10:19
УЛьвівській області офіційно розпочався купальний сезон.
17:14
Реставрацію та консервацію руїн Високого Замку планують розпочати цього року.
15:13
Самбірський міськрайонний суд виніс рішення по ДТП, в яку у 2012 році потрапив маршрутний автобус і в якій постраждало 10 людей.
11:09
У Трускавці цього тижня міністр освіти і науки Лілія Гриневич презентуватиме проект "Нова українська школа".
13:50
Здійснити мрію випускників гімназії з містечка Золоте Луганської області і познайомити юнаків та дівчат з Україною взялися Благодійний фонд Сергія Жадана і ГО «Українські рубежі», розпочавши проект «Мандрівники зі Сходу». Зараз організації шукають партнерські інституції в містах та закликають допомогти проекту на спільнокошті. У подорож діти вирушать у серпні 2018 року.
10:46
У районі вул. Стрийської - кільцевої дороги - проектованої вул. Вернадського у м. Львові передбачається формування нового мікрорайону.
14:30
Департамент екології Львівської облдержадміністрації шукає кадри.