В історичному ареалі Львова дозволили звести ще одну багатоповерхівку

П'ятниця, 3 серпня 2018, 15:43
Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив Павлу Дупеличу містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом на вул. Гординських, 15-А зі знесенням існуючих будівель.
В історичному ареалі Львова дозволили звести ще одну багатоповерхівку

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 3 серпня, пише Львівський портал

Як йдеться у проекті рішення, Павло Дупелич зводитиме нове житло на земельній ділянці, площею 0,1 га, на вул. Гординських, 15-А. Вказана ділянка перебуває у приватній власності та входить в історичний ареал Львова.

Цільове призначення землі – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку; категорія – землі житлової та громадської забудови. Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-2 – зона малоповерхової квартирної забудови. При цьому містобудівна рада на своєму засіданні визначила, що на цій ділянці допустимий вид забудови є багатоквартирний житловий будинок до 6 поверхів.

Виконавчий комітет дозволив Павлу Дупеличу забудувати земельну ділянку на 59%. Максимальна висота майбутнього будинку не повинна перевищувати 25 м, а це, за приблизними підрахунками Львівського порталу, – 8 поверхів.

Питання про надання дозволу на будівництво житла на вул. Гординських, 15-А члени виконкому розглядали практично без обговорення.

comments powered by HyperComments