Новини на головну

09:35
17 грудня 2019 року у Львові відбудеться безкоштовний допрем’єрний показ повнометражного документального фільму режисера Сергія Волкова «Вдивляючись у темряву». Стрічка створена з використанням технології аудіодескрипції (тифлокоментування) і повністю адаптована для незрячих. На показ запрошені люди з порушеннями зору, які зможуть переглянути цей фільм.
16:25
У Львові на перехресті вулиць Сахарова – Княгині Ольги невідомий чоловік вистрелив з пістолета при словесному конфлікті.
14:43
Планується продовження автобусного маршруту № 1-А до села Малехів та погодити схему нового маршруту, який би сполучив село Підбірці з центром Львова.
12:07
Колишнього директора державного підприємства «Львівський бронетанковий завод» державного концерну «Укроборонпром» Романа Тимківа звунивачують у порушенні правил декларування статків.
10:45
На горищі будинку на площі Галицькій у Львові знайдено валізу, в якій зберігалися автомат чеського виробництва, навісне обладнання і набої.
22:12
32-річна Олена Овчинникова перемогла француженку Сінді Сільвестр і стала чемпіонкою світу з муай-тай за версією WBC. Про це повідомляє український спортивний медіа-ресурс PLAYPRO на сторінці у Facebook.
21:51
На митному пості «Рава-Руська» у Львівській області затримали вантажівку з контрабандним товаром на 5,5 млн грн. Це абсолютний рекорд львівських митників за увесь 2019 рік, повідомляє Zaxid.net
14:46
Згідно із постами у соцмережах, це й справді не поодинокий випадок.
12:41
Про це повідомляє місцевий телеканал НТК.
10:37
Про це, 6 грудня, повідомили у міськраді.