Слайдер на головну

13:57
Новий рік без ялинки уявити собі неможливо, адже це його головний символ.
11:52
До Києва 11 грудня з'їхалися джитсери із 22 країн. На спортивній арені Національного університету фізкультури та спорту пройшов AJP Tour Kyiv International Pro з джиу-джитсу.
18:39
На Львівщині гірники шахти «Червоноградська» розпочали підземний страйк.
11:12
На Бурштинській ТЕС, що в Івано-Франківській області, стався вибух, п’ятеро людей госпіталізовані. Пізніше на покрівлі над котлом виникла пожежа.
17:45
Вишуканий спорткар від відомого італійського автобренду «MASERATI», вартість якого – понад півмільйона гривень, «фінішував» на Закарпатській митниці до рішення суду.
09:05
Увечері 24 листопада прикордонний наряд від відділу «Нісмичі» на околиці одного з населених пунктів Червоноградського району, що поблизу кордону з Польщею, зупинив для перевірки автомобіль «BMW».
11:35
Заходи з протидії переміщенню нелегальних мігрантів через кордон тривають на держрубежі.
18:42
У центрі Львова відновили ще одну історичну браму – реставратори дали нове життя металевим дверям в будинку на вулиці Богдана Лепкого, 4.
15:52
Сотня набоїв, «сіль» у кишенях, елітний віскі та півтисячі SIM-карток – харківські митники склали ТОП митних порушень у жовтні.
16:37
1 листопада на Львівщині відбулися заходи з нагоди відзначення 103-ї річниці утворення Західноукраїнської Народної Республіки.