У Львові провели акцію "Російське консульство - пам'ятник мародерству" (ФОТО)

Фото - Роман Балук, прес-служба ЛМР  |  П'ятниця, 8 квітня 2022, 20:02
Під будівлю російського консульства на вул. К. Левицького сьогодні зранку активні містяни принесли речі, які начастіше викрадають рашисти - побутову техніку, самокати, взуття, оргтехніку та ін. На знак страшних злочинів ці речі облили червоною фарбою
У Львові провели акцію "Російське консульство - пам'ятник мародерству" (ФОТО)

Зранку 8 квітня у Львові під будинком російського консульства на вулиці К. Левицького небайдужі містяни провели акцію "Російське консульство - пам'ятник мародерству". Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради,

Під будівлю російського консульства містяни принесли речі, які найчастіше викрадають рашисти в тимчасово окупованих українських містах і селищах - побутову техніку, самокати, взуття, електроприлади, оргтехніку та ін. На знак страшних злочинів ці предмети облили червоною фарбою.

За словами організаторів акції, вона мала за мету показати справжнє обличчя російської армії та росіян загалом.

"Колись у цій приватній будівлі працювало консульство рф. Тепер – це символ мародерства і рашистського звірства. Закликаю зробити такі ж акції під усіма російськими дипломатичними установами", - закликав мер Львова Андрій Садовий.

"Друга армія світу" в Україні масово викрадає блендери, шуби, дитячі самокати та цинічно хизується награбованим у телефонних розмовах з рідними. Десятки таких розмов СБУ вже оприлюднила в інтернеті. А кілька днів тому в мережі опублікували три години записів з онлайн-камери кур'єрської служби у Білорусі, через яку рашистські окупанти-мародери відправляли крадені в українців речі до себе додому. Маємо показати справжнє обличчя цієї армії – армії мародерів", - каже Ірина Сало, співорганізаторка акції.

Зазначимо, що така ж акція відбулась у Лондоні на підтримку українського народу, що піддались мародерству від рук російського окупанта.

comments powered by HyperComments