Рада Російської Федерації дозволила Путіну ввести війська в Україну

Остап Нетахата  |  Субота, 1 березня 2014, 17:42
Рада РФ прийняла постанову про введення військових сил на територію України. Перебувати російські війська в Україні мають до «нормалізації політичної ситуації».
Рада Російської Федерації дозволила Путіну ввести війська в Україну

Звернення президента Росії Владіміра Путіна щодо введення російської армії на територію України підтримали одноголосно. 87 членів відкритим голосуванням висловилися «за» військове втручання в події в Україні.

Під час виступів члени Ради Федерації назвали події в Києві антиконституційним переворотом. Тих, хто зараз прийшов до влади, назвали фашистами й бандерівцями профінансованими Сполученими Штатами. Деякі сенатори переконані, що майданівці відбули військову підготовку в Польщі та Литви.До того ж не називаючи джерел такої інформації.

Окрім звернення Путіна, Рада Федерації відреагувала на звернення президента України Віктора Януковича, якого російська влада визнає легітимним. А Янукович підтримав звернення до Путіна нової кримської влади.

Також на засідання Ради РФ закликали відкликати посла зі Штатів. Оскільки президент Барак Обама «перейшов червону лінію й образив російський народ». Нагадаємо, Обама попередив про «ціну» для Росії за військову інтервенцію в Україну. 

Фото:"Збруч". Перевернення  - приєднання до флеш-мобу "Путін, руки геть від Криму"

comments powered by HyperComments