26 січня 2014

23:53
Людей, які вирішили вночі стояти біля Запорізької обласної державної адміністрації, жорстоко розігнали «тітушки» з бітами. Прикривали їх працівники "правоохоронних" органів.
22:41
Біля пам'ятника Шевченку в Донецьку зібралися прихильники влади для захисту місцевої обласної адміністрації від тих, хто підтримує Євромайдан. Закінчилося це бійкою між учасниками мітингу на захист влади.
21:43
Колектив київської команда «Беркут-2» через драматичні події в країні вирішив змінити свою назву. Така інформація з’явилася на офіційному сайті Аматорської хокейної ліги, де й виступає цей столичний клуб.
19:49
Під час пікетування обласної державної адміністрації у місті Дніпропетровську так звані «тітушки» відкрили вогонь з травматичної зброї по мітингувальниках. У наслідок цього постраждали чотири активісти. Зокрема, і "ультрас" місцевого футбольного клубу «Дніпро».
18:25
Сьогодні на мітингу в Черкасах близько тисячі мітингувальників проголосували за створення Народної ради. Першочерговою вимогою новоствореного органу стала відставка з посади голови обласної державної адміністрації Сергія Тулуба. Такого ж кроку черкащани очікують і від голови обласної ради Валерія Черняка.
15:27
В Сумах буквально в ці години активісти Євромайдану "окупували" будинок обласної ради та споруджують снігові барикади навколо обласної адміністрації. Сьогодні, після Народного віча, на яке зібралося близько 4 тисяч людей, його учасники почали заходити у будівлю облради.
12:37
В центрі Черкас в суботу з 19.00 до 23.00 працівники міліції били та затримували молодь. Як згодом виявилося, затриманих направляли до Соснівського РВ УМВС. Свідком захоплення хлопців була, серед інших, і Тетяна Воронцова, помічник народного депутата України Леоніда Даценка (фракція "Батьківщина", обраний до ВР в грудні 2013 року). За її інформацією, міліція затримала і вивезла в невідомому напрямку також активістів ВО «Свобода», що перебували біля торговельно-розважального центру «Хрещатик-Сіті».
02:12
Протестувальники із Євромайдану почали штурм Українського дому, що на Хрещатику. Активісти пішли на штурм через інформацію про те, що начебто всередині Українського дому знаходяться бійці спецпідрозділу «Беркут», які начебто готуються брати штурмом майдан.