24 січня 2014

18:13
Підхопивши хвилю всенародного обурення на Житомирщині представники "Правого сектору" пікетують обласну раду. На майдані перед будівлею постійно перебуває народ, який нападає на правоохоронців, що тримають оборону приміщення.
17:39
Вчора в Житомирі мітингувальники обурені ситуацією, що сталася у державі та владою, яка дає злочинні накази, зібрались біля адміністративної будівлі на майдані Корольова, де розташовані обласна рада та облдержадміністрація. Станом на 23.00 четверга на майдані перебувало близько тисячі людей, активісти радикальних заходів не вживали, якщо не вважати такими кидання сніжками у міліціонерів, які блокують вхід до будинку. З середини адмінбудівлі міліція отримала підкріплення зі щитами та палицями.
12:58
Лідери опозиції Віталій Кличко та Олег Тягнибок прийшли на барикади на вул.Грушевського одразу після переговорів із Віктором Януковичем. Політики прийшли до протестувальників перед тим, як оголосити перемовин зі сцени Євромайдану. Третього лідера опозиційних сил Арсенія Яценюка серед них не було.