18:31
Півзахисник львівських «Карпат» Валерій Федорчук отримав запрошення до лав футбольної національної збірної України. Футболіст львівської команди вже вдруге отримує виклик до національної команди.
17:31
Голкіпер львівського хокейного клубу «Леви» Євген Бруль встановив рекорд серед хокеїстів усього світу. Він відновив кар’єру гравця у віці 46 років і 8 місяців і, таким чином, став найстаршим воротарем у світовому хокеї!
16:57
Студенти філологічного факультету ЛНУ ім. І.Франка в приміщенні свого вишу влаштували акцію протесту. Активісти роздавали листівки із закликом до молодих поетів, музикантів та філологічної громади бойкотувати «Арт-майданчик», який фінансується організацією Віктора Медведчука «Український вибір».
17:27
Результати соціологічного дослідження, яке провела у Львові 18-23 жовтня «Лабораторія незалежних соціологічних досліджень» Української спілки консультантів на замовлення Trust for Civil Society in CEE, не сподобалися, мабуть, багатьом місцевим політикам.
23:41
Цьогоріч ICW’2024 в Україні пройде з 13 по 17 травня, його тема – «Коучинг для (всіх сфер) життя». В ICF Ukraine підготували потужну програму.
947