Баскетбол. «Галичина» впевнено розбирається з «Азовмашем»

Дмитро Майстренко  |  Неділя, 24 листопада 2013, 15:40
Львівський клуб вдома не залишив жодних шансів гостям із Донеччини. «Політехніка-Галичина» з різницею у двадцять очок розбила «Азовмаш». Матч закінчився з рахунком 78-58 на користь львів’ян.
Баскетбол. «Галичина» впевнено розбирається з «Азовмашем»

«Політехніка-Галичина» - «Азовмаш» 78-58 (9-11, 30-13, 17-23, 22-11)

Нарешті баскетбольний клуб зі столиці Галичини перервав свою чорну смугу й вдома святкував вікторію. На своєму майданчику «політехи» здолали опір маріупольського «Азавмашу». І зробили це дуже впевнено.

Першу чверть команди провели не дуже результативно. І для господарів паркету гра не передбачала нічого доброго. Галичани як і в попередніх домашніх матчах першу частину гри програли з мінімальним рахунком 9-11. Але все ще було попереду.

Друга чверть пройшла під «зіркою» Олександра Кольченка. Українцю на майданчику вдавалося абсолютно все. Він влучно кидав і зі штрафних, і середні кидки влучали у кільце, і з-за дуги у нього був стовідсотковий показник. Партнери це відчули і майже всі атаки завершували через Олександра. Доробок у двадцять очок Олександра Кольченка за другу десятихвилинку дозволив львів’янам здобути перевагу в п’ятнадцять очок. Першу половину гри команди закінчили з рахунком 39-24 і на велику перерву господарі паркету пішли у чудовому настрої.

Третю чверть гості розпочали з явним наміром виправити ситуацію. Активний пресинг та надійна гра під щитом дозволила гостям скоротити відставання до семи очок. Вдало гра Ігора Зайцева, Даніела Кікерта та Коллінза дозволяла шанувальникам «Азовмашу» сподіватися на добре закінчення гри. Але надовго гостей не вистачило. Легіонери «Галичини» Вукосавлєвіча, Дайкса, Мітчелла та українця Івшина утримували гостей на достатній відстані в рахунку. Так третя чверть закінчилася із рахунком 56-47.

Та в останній десятихвилинці господарів було вже не спинити. Чорношкірі гравці «Політехніки» Дайкс і Мітчелл розігралися на повну. І впродовж цієї частини гри львів’яни лише збільшували свою перевагу. На останніх секундах два влучних штрафних кидки від Олександра Кольченка довели перевагу «Галичини» до двадцяти пунктів. І поєдинок закінчився з рахунком 78-58.

Найрезультативнішим у матчі став Олександр Кольченко, який завершив матч із 22 очками та 8 підбираннями в активі. По 13 очок здобули Кінделл Дайкс і Даррел Мітчелл. 11 очок на рахунку Максима Івшина.

У складі «Азовмашу» найбільше очок здобув Деніел Кікерт. У його активі 15 очок. 14 очками відзначився Ігор Зайцев, 8 очками й 8 підбираннями – Колмен Коллінз. Такі ж показники в Максима Пустозвонова.

comments powered by HyperComments