8 квітня 2020

18:06
У період надзвичайного стану через загрозу масового зараження коронавірусом COVID-19, важливо знати точно: як наразі відбувається утилізація небезпечного сміття і яку кількість медичних відходів можна тут утилізовувати додатково.
17:52
На важливості дотримання карантину наголосила сьогодні, 8 квітня, у межах брифінгу лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.
18:01
В гірських лісах Львівьскої області розпочалась лісокультурна кампанія.
17:48
8 квітня голова Львівської ОДА Максим Козицький провів скайп-нараду із керівниками єпархіальних управлінь та церков Львівщини, представниками правоохоронних органів щодо святкування Вербної неділі та Великодня у період поширення коронавірусної інфекції.
17:51
Незважаючи на те, що показ вистав у Львівській Національній Опері призупинено через карантин, театр надає можливість переглянути улюблені вистави вдома онлайн.
11:23
У період з 22:00 год 7 квітня по 8:00 год 8 квітня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 13 осіб. Пацієнти з міста Львова та Пустомитівського району.