16 квітня 2020

14:24
Титуловані спортсмени Львівщини, шахістки Анна та Марія Музичук, волейболіст Горден Брова, борчиня Оксана Лівач, фехтувальниця Наталія Морквич, кульовик Павло Коростильов та легкоатлет Дмитро Дем‘янюк висловили слова підтримки та вдячності медичним працівникам, які борються з коронавірусною хворобою.
14:22
Трускавецький міський суд оштрафував на 17 тис. грн місцевого жителя, який прогулювався парком без маски. Це перший штраф, який наклав суд на Львівщині за перебування у громадському місці без засобу індивідуального захисту.
14:19
Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький закликав мешканців області святкувати Великодні свята удома та утриматись від поїздок без нагальної потреби.
14:17
Сьогодні на потреби районних лікарень Львівщини благодійники передали близько 10 тисяч індивідуальних засобів захисту.
14:13
На Львівщині помер восьмий пацієнт, у якого було зафіксовано коронавірусну інфекцію.
14:15
У Львівській області через одну хвору, яка приховала контакт із заробітчанкою, лікарі, медсестри та інші пацієнти цілого відділення вимушені були піти на обсервацію, бо вже є підтверджені 4 інфікування від неї
11:23
На Львівщині помер сьомий пацієнт, у якого було зафіксовано коронавірусну інфекцію.
11:22
У період з 23:00 15 квітня по 8:30 16 квітня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 2 осіб. Пацієнти з міста Львів.