У Львові активісти увічнили «Інститут просторового розвитку», який очолює позаштатний радник Андрія Садового

Неділя, 21 лютого 2021, 15:05
«Монумент», схожий на елемент хатнього виходка звели на т.зв «острівці Шміда» на перехресті проспекту Чорновола і вулиці Варшавської
У Львові активісти увічнили «Інститут просторового розвитку», який очолює позаштатний радник Андрія Садового

Учасники фейсбук-спільноти «Львів без заторів» сьогодні на т.зв. «острівці Шміда» звели «монумент», присвячений ЛКП «Інститут просторового розвитку», яке очолює позаштатний радник міського голови Львова Андрія Садового, екс-депутат Львівської міської ради Олег Шмід. Матеріалом для «монументу» став сніг, а за формою цей монумент схожий на унітаз. Світлини цього монументу розмістив у спільноті «Львів без заторів» її адміністратор Назар Козак.

Зазначимо, що «острівець Шміда» – це т.зв. «острівець безпеки» на перехресті проспекту Чорновола і вулиці Варшавської. Його почали споруджувати за рішенням Міської комісії з безпеки дорожнього руху, до складу якої входить Олег Шмід.

Зазначимо, що останнім часом ЛКП «Львівавтодор» та районні адміністрації міста Львова без проведення тендерів закуповують проектно-кошторисну документацію на капремонти і реконструкції вулично-дорожньої інфраструктури у ЛКП «Інститут просторового розвитку». Це підприємство, яке засноване у 2016 році, зокрема розробляло проекти реконструкції площі Двірцевої, вулиць Чернівецької, Богдана Хмельницького і Пекарської, які отримали неоднозначну оцінку. Сам Олег Шмід відомий неоднозначними висловлюваннями, зокрема восени минулого року він назвав журналісток телеканалу НТА «козами».

comments powered by HyperComments