У Львові на ділянці вулиці Богдана Хмельницького, яку затопило, встановлять додаткові дощоприймачі та нанесуть розмітку

Вівторок, 20 жовтня 2020, 11:22
За словами поки-що чинного міського голови Львова Андрія Садового, хоча на вулиця Богдана Хмельницького від Промислової до Механічної відкрита для руху транспорту, роботи із капітального ремонту тут не завершені.
У Львові на ділянці вулиці Богдана Хмельницького, яку затопило, встановлять додаткові дощоприймачі та нанесуть розмітку

Сьогодні виступаючи на радіо «Львівська хвиля» поки-що чинний міський голова Львова Андрій Садовий знову розповідав про вулицю Богдана Хмельницького, де минулого тижня після невеликого дощу сталося підтоплення проїзної частини. Месиджі мера ретранслювала прес-служба Львівської міської ради.

Отож, за словами мера, хоча ділянку від Промислової до Механічної відкрито для руху, однак роботи ще не завершені повністю. На цій ділянці ще необхідно встановити додаткові дощоприймачі, нанести розмітку,  тощо.

«На вул. Б. Хмельницького роботи тривають, вони ще не завершені. На відрізку, який відкритий для проїзду транспорту, ще мають бути додаткові дощоприймачі, нанесена розмітка та ін.», – заявив Андрій Садовий.

Крім того, із слів Андрія Садового виходить, що реальна світлина із затопленою брудною водою вулицею Богдана Хмельницького – це передвиборчий хід конкурентів, а не реальна ситуація.

«Взагалі, зараз такий період, що лиють максимальну кількість бруду, а після виборів тихенько пробують вибачатися. Тому я на це дивлюся по-філософськи. Говорять всякі нісенітниці – що у Львові ремонтують дороги, які не треба ремонтувати. То вул. Шевченка, вул. С. Бандери, вул. Курмановича не треба було ремонтувати? Мені здається, що коли львів'яни таке чують, то самі все розуміють», – заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Справа тут, вочевидь, у тому, що проектування капітального ремонту вулиці Богдана Хмельницького займалося ЛКП «Інститут просторового розвитку», яке очолює радник міського голови із питань інфраструктури Олег Шмід. Це ЛКП ЗМІ, які так чи інакше пов’язане із Андрієм Садовим, а саме – «Захід.нет» та «Твоє місто», активно піарили як дуже прогресивне підприємство, але вийшло, що одним із перших великих проектів ЛКП «ІПР» в прямому сенсі «сіло в калюжу» на вулиці Богдана Хмельницького. Замовником як проекту, так і робіт по капремонту є улюблене Андрієм Івановичем ЛКП «Львівавтодор». Отож, можна дивуватися скоріше тому, що ЗМІ, близькі до Садового не поширюють версії, що вулицю Богдана Хмельницького, ремонт якої проектував його улюблений радник, спеціально залили брудом суперники чинного мера на виборах – Синютка, Кошулинський та Зінкевич.

comments powered by HyperComments