4 лютого 2021

21:51
Керівниця пропагандистського телеканалу Russia Today, головна редакторка «Россия сегодня» Маргарита Симоньян запросила на роботу журналістів телеканалів «112 Україна», ZIK і NewsOne, проти яких запровадили санкції.
21:22
Український журналіст, колишній в’язень Кремля, перший заступник голови Черкаської облради Роман Сущенко стане кандидатом у народні депутати від партії «Європейська солідарність» на довиборах у 197 окрузі (Канів, Золотоноша) на Черкащині.
21:02
Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду призупинила передачу справи Олега Татарова з НАБУ в інше відомство. Це зроблено до розгляду питання по суті.
20:52
Верховна Рада у другому читанні ухвалила зміни до Кодексу законів про працю України та Закону України «Про охорону праці» щодо дистанційної роботи.
18:54
Нові тролейбуси «Богдан» Т701.17, виготовлені у Луцьку, КП «Луцьке підприємство електротранспорту» випустило на маршрути № 1, 2, 5 і 12
16:05
Як багато хто вже усвідомив, ми живемо в той час, коли закулісні маніпуляції, поширення чуток і публікації всіляких фейков перестали бути долею військових, політиків і керівників великих корпорацій, увійшли до сфери ЗМІ, а потім соціальних мереж і мессенджерів, і стали звичними явищами – можна сказати, повсякденністю.
14:04
Очільник МВС Арсен Аваков записав відеозвернення, в якому зазначив, що матеріали, надані Службою безпеки України, які лягли в основу рішення РНБО про санкції щодо холдингу Медведчука, є цілком достатніми та вичерпними.
13:56
Суд дозволив затримати колишнього заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного, якого підозрюють у замовленні вбивства начальника внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова.
23:13
Розслідування порушень прав дітей з інвалідністю виходить на рівень слідчої комісії Верховної Ради.
17:22
Рух трамваїв паралізував вихід із ладу кабельної лінії (фідера) «Івана Франка – 3»