Новини на головну

10:52
На Турківщині 22-річний чоловік не з’явився у військкоматі, через це йому загрожує півроку за гратами.
09:50
Вчені Єнського університету імені Фрідріха Шиллера в Німеччині склали рейтинг країн із найвищим рівнем смертності від серцево-судинних захворювань через неправильне харчування. На першому, найгіршому, місці – Україна. А загалом до першої двадцятки потрапили 14 країн колишнього СРСР.
14:17
Проросійська журналістка Олена Бойко, яку депортували з РФ, а відтак затримали в Україні, порадила українцям, які очікують на отримання притулку в Росії, якомога швидше втікати звідти.
11:41
На Закарпатті зафіксовано білборди та агітаційні листівки лідера партії «Об’єднання «Самопоміч», кандидата на пост Президента Андрія Садового, які не мали вихідних даних.
18:00
Пропагандистку Олену Бойко (Віщур), яка неодноразово закликала до війни та змін меж української території, затримала СБУ.
09:35
На Львівщині у Жидачівському районі під час пологів померла породілля Ірини Михайлік, мати трьох дітей.
10:14
Національна українська страва – борщ – опинилась у трійці найсмачніших страв у світовому рейтингу
16:51
У Львові затримали водія, який у стані сильного алкогольного сп’яніння влаштував погоню нічним містом. На правопорушника склали одразу декілька протоколів.
12:45
У поліції опублікували поради, яких потрібно дотримуватись, щоб не стати жертвою насильства.
12:53
У Польщі у місті Вроцлав у національній бібліотеці знаходиться мініатюрна історична реконструкція Львова, яку створивстворив інженер Януш Вітвіцький.