Новини на головну

15:38
На Львівщині в селі Краківець по вулиці Вербицького, 15 у вантажному авто вибухнув газовий балон.
12:03
Із 1 січня в Україні стартувала кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2018 році. Оприлюднити свій заробіток мають й вчителі та викладачі, які займаються репетиторством.
08:38
Сьогодні заморськими делікатесами з екзотичних країн взимку не тільки на святковому, але й на буденному столі нікого не здивуєш. Будь-яку смакоту можна придбати в найближчому магазині. Але так було не завжди.
15:21
Багаторічна судова тяганина може завершитися завтра, 29 січня, під час розгляду справи у Західному апеляційному господарському суді у Львові.
17:47
Мешканці районів Знесіння та Кривчиць заявили, що категорично проти будівництва сміттєпереробного заоду у межах міста.
18:26
Відновлювати будівництво дороги вул. Ряшівської до вул. Наукової, яку почали будувати під час підготовки до футбольного чемпіонату Євро-2012, вирізавши біля львівську аеропорту частину парку, Львівська міська рада поки не планує.
15:32
Львівське комунальне підприємство «Ратуша-сервіс» оголосило тендер на виконання робіт з поточного ремонту приміщень 5 поверху, м. Львів, пл. Ринок 1 за 3,5 мільйони гривень.
15:39
У 57-річної львів’янки лікарі діагностували лептоспіроз.
12:16
Вчора, 22 січня, помер військовий з Львівщини, який тричі побував у АТО, Михайло Шишлик.
12:35
Українського бійця 58-ї окремої мотопіхотної бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ Станіслава Панченка взяли в полон сепаратисти та представники російських спецслужб, що працюють на окупованих територіях України.