Головні новини (права колонка)

13:55
З словами Ореста Олеськіва, вже 3 дні жодної маршрутки не було на маршруті.
15:07
У Львові між вулицею Винниченка та оборонним муром ансамблю Бернардинів планують провести капітальний ремонт та облаштувати громадський простір.
18:37
Рейтинг склав журнал «Новое Время» разом з інвестиційної компанією Dragon Capital, пише ІП Діло.
08:25
У селі Липники Пустомитівського району, що за 10 км від Львова, почала діяти перша бананова ферма. Загалом на ній вирощують близько 30 видів екзотичних рослин. Серед найпопулярніших: банани, кавові дерева, лимони, лайми, кумкват та гранати.
23:06
ДТЕК Ріната Ахметова не постачає дешеву електроенергію з Європи на Бурштинський енергоострів, змушуючи мешканців Івано-Франківської, Львівської і Закарпатської областей купувати енергію на третину дорожче від решти України.
22:14
Орест Олеськів також має довгу історію закордонних освітніх програм.
21:12
Сьогодні, 2 жовтня, під час ІІ пленарного засідання позачергової сесії депутати обрали першим заступником голови облради Богдана Гагалюка та заступником голови облради Юрія Гудиму.
11:59
Володимир Гірняк вимагає відкрити справу проти членів лічильної комісії Львівської облради та Валентина Харлова через порушення під час голосування за його відставку.
10:33
Стихійні акції протесту проти погодження владою "формули Штайнмаєра" відбулися ввечорі вівторка у Києві, Львові та Харкові.