У центрі Львову відбувся черговий рейд проти вуличних музикантів, які співають російською мовою (ФОТО)

Вівторок, 5 листопада 2019, 11:21
Рейд провели активісти ВГО «Сокіл».
У центрі Львову відбувся черговий рейд проти вуличних музикантів, які співають російською мовою (ФОТО)

«Активісти пройшлись центральними вулицями міста Львова. Тішить те, що після кількох таких рейдів у центрі нашого міста майже не чутно пісень, які виконуються мовою окупанта. Також, з деякими музикантами були проведені профілактичні роботи», - йдеться у повідомлені громадській організації в соцмережі Facebook.

Відзначимо, що в коментарях ставлення до події у більшості позитивне: «Так , правильно, вже нудить від того язика на вулицях Львова. Але на жаль боремось як завжди з наслідками, в не з причиною», «мені неприємно чути російську музику у Львові, чим раз то більше чуєш цієї мови у себе вдома!! Занадто ми лояльні до тих ,,гостей,, а їм це до вподоби», «Молодці! Бидло зі сходу розуміє тільки брутальну силу.... До речі, таким способом час від часу наводять порядок в східній Німеччині (бувша НДР). Якщо політики за дуже лібнральні....» тощо.

Але були й ті, хто став на захист музикантів: «А то що українські співакі співають російською мовою на великих сценах, з екранів телебачення, вас не хвилює, завжди простіше боротися зі слабкими».

 

comments powered by HyperComments