Головні новини (права колонка)

17:14
Підприємство з переробки меду і продуктів бджільництва запустили 19 лютого в селі Сопошин Жовківського району.
13:36
Голова львівської обласної організації БПП «Солідарність» Юрій Гринів – про те, як львівські дівчата пишуть листи невідомим солдатам, як БПП веде виборчі кампаніі у соцмережах, що робить молодіжка «Солідарності», як він прийшов у політику ще у школі, арест КДБ, об’єднання «Нова Хвиля», розбіжності між «Порою» та ПРП на Львівщині, зміну медведчуківських креатур в податкових та конкуренцію партійних ідеологій.
13:37
Трьох злодіїв, які чинили крадіжки, "закрили" під домашній арешт.
17:47
Представники ЛМР надали наступну інформацію, беручи до уваги клопотання дирекції, з понеділка, 12 лютого до середи, 14 лютого (включно) навчальний процес не буде проходити у наступних навчальних закладах:
15:41
Cтало відомо, що на сьогоднішньому засіданні виконавчий комітет Львівської міськради збільшив тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій.
15:00
У Службі автомобільних доріг у Львівській області представники організації сповістили, що на сьгодні (12.00 год.) автомобільні шляхи загального користування вказаної області обслуговуються 148 одиниць спецтехніки.
13:36
Стало відомо, що наразі, 9 лютого, у 16-ти закладах міста локально не проводиться навчальний процес через те, що уже більш ніж 30% учнів хворіють.
14:37
Стала відомою інформація, що, починаючи від перших днів чинного місяця, евакуатори ЛКП «Муніципальна варта» відправили на арештмайданчик, що знаходиться на вулиці  Конюшинній, 15, 16 автівок.
11:28
У Львові обговорять детальний план території в районі вул. І. Свєнціцького, вул. Ю. Мушака, вул. Дібровної, вул. І. Франка, де, зокрема, планують побудувати транспортне кільце.
10:08
6 лютого відбудеться відкрите обговорення проектів тарифів на 2018 рік