Слайдер на головну

18:55
12-13 січня в художній галереї Galerini у Мюнхені відбулася виставка «Жахи війни», де були представлені роботи українського фотографа Михайла Палінчака, художниці Ірини Федоренко та робота німецької фотографині Наталі Штромайер.
18:06
12 січня у Galerini на Герцогштрасе відкривається виставка, присвячена цінністі людського життя, представлена у роботах українських та німецьких фотографів та мисткинь.
19:14
Глава МЗС Німеччини Анналена Бербок 10 січня побувала у Харкові з неанонсованим візитом.
16:41
Львів готовий на випадок повного блекауту у місті.
12:25
У Львові, на площі Ринок, встановили авторську інтерактивну різдвяну шопку. До її відкриття хористи з Львівського муніципального чоловічого хору «Гомін» та музичної школи №8 заспівали декілька колядок.
07:29
Архівний фонд "Німецько-українські товариства" Українского Вільного університету (м. Мюнхен) доводить, що історія двосторонніх громадських, культурних та наукових відносин двох країн триває вже більше сторіччя.
20:24
16-17 грудня у Львові відбудеться четвертий Міжнародний фестиваль архітектури та мистецтв ВЕЖА+.
15:08
Журнал «У нас в Баварії» («Bei uns in Bayern»), Європейська академія Януша Корчака, молодіжний проект YouthBridge та, врешті решт, радіо «Правда для Росії» — це все про українську журналістку Ольгу Котлицьку.
11:05
З початком нової фази московсько-української війни у лютому 2022 року, що викликало шалену хвилю міграції українських родин (матерів та дітей) на Захід, постало питання продовження освіти школярами в нових умовах. Розглянемо питання українських навчальних закладів в Німеччині на прикладі суботніх шкіл у Франкфурті та Майнці. 
20:27
Близько 4 мільйонів українців 3агинули від штучно створеного голоду Радянським Союзом в 1932-1933 роках. Втрати ненародженими складали 6,122 млн осіб.