Пустомитівська центральна районна лікарня на Львівщині почала приймати недужих на COVID-19

Середа, 21 жовтня 2020, 15:24
У лікувальному закладі уже знаходиться 18 пацієнтів із COVID-19 чи підозрою на це захворювання
Пустомитівська центральна районна лікарня на Львівщині почала приймати недужих на COVID-19

На Львівщині іще одна лікарня почала приймати недужих на COVID-19 – це Пустомитівська центральна районна лікарня. Про це «Справжня Варта» дізналася із звіту про захворюваність на COVID-19 та госпіталізацію пацієнтів, який розмістила прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

За даними Львівської ОДА, станом на ранок 21 жовтня у Пустомитівській ЦРЛ уже перебувало 18 «ковідних» пацієнтів.

Зазначимо, що учора, 20 жовтня 2020 року у звіті Львівської ОДА про захворюваність на COVID-19 та госпіталізацію пацієнтів із цим діагнозом з’явилася інформація про те, що 5-та міська клінічна лікарня міста Львова почала приймати «ковідних» пацієнтів і там уже знаходиться 48 пацієнтів із таким діагнозом або підозрою на нього. Це відповідає месиджам Андрія Садового про збільшення кількості «ковідних» ліжок у лікарнях Львова. Проте сьогодні у звіті Львівської ОДА про захворюваність на COVID-19 5-та МКЛ Львова уже не фігурувала.

Доповнено:

Як повідомило львівське інтернет-видання «Leopolis.news», офіційно прийом пацієнтів із COVID-19 у Пустомитівській центральній районній лікарні має розпочатися від завтра, 22 жовтня.

«У нас вже є хворі. Зараз триває процес контрактування нашого медзакладу із Національною службою здоров'я, також у нас продовжують підключати кисень», – сказав у коментарі «Суспільному» головний лікар Пустомитівської ЦРЛ Іван Лабай.

comments powered by HyperComments