Недужих на COVID-19 почала приймати іще одна лікарня Львова

Вівторок, 20 жовтня 2020, 15:17
Йдеться про 5-ту міську клінічну лікарню міста Львова, відділення якої знаходяться на вулицях Коновальця та Генерала Чупринки
Недужих на COVID-19 почала приймати іще одна лікарня Львова

Комунальна 5-та міська клінічна лікарня міста Львова почала приймати пацієнтів із діагнозом «COVID-19» та із підозрою на це захворювання. Це випливає із повідомлення прес-служби Львівської обласної державної адміністрації про ситуацію із захворюваністю на COVID-19 у Львівській області.

Відповідно до цього повідомлення, станом на ранок 20 жовтня 2020 року у 5-ій міській клінічній лікарні міста Львова перебуває уже 48 «ковідних» пацієнтів.

Зазначимо, що учора міський голова Львова Андрій Садовий заявляв про збільшення кількості «ковідних» ліжок в комунальних лікувальних закладах міста Львова. Щодо можливості приймання недужих на COVID-19 5-ю міською клінічною лікарнею міста Львова говорилося іще влітку цього року, коли на Львівщині спостерігалася «коронавірусна повінь». У 5-ій МКЛ Львова планувалося розміщувати до 150 «ковідних» пацієнтів.

Зауважимо, що повідомлення про те, що комунальна 5-та міська клінічна лікарня міста Львова почала приймати недужих на COVID-19 прес-служба Львівської міської ради не опублікувала.

comments powered by HyperComments